Nya lägenheten

Hej på er! Idag fick jag faktiskt nyckeln till min lägenhet så jag pappa och Alicia har värt in allt nu! Så imorgon kl 4 så flyttar jag in med mina 2 homies Lars och en annan kille (tror han hette Markus) de två killarna kommer jag bo med nu i minst ett år. Ska bli spännande och se hur det är att dela kök och allt med dom!

Nu längtar jag nästan till imorgon... Lite hat kärlek, tråkigt att bli själv men kul med nya erfarenheter!

plugghästen

Kl är 22:22, jag ligger i min säng och ska sova, oliver är på en studentkryssning och ska festa hela natten..
Det är fanemej inte lätt att gå i skolan!
 
Imorgon är vi lediga men ska träffa tjejerna kl 8(!?!?) vi biblioteket för att plugga! Det är ca 250 instuderingfrågor på cellen.. Helt sjukt. Men jag är glad iaf!
 

cellens och dens anatomiska uppbyggnad

Hej och hå!
Har varit så sjukt mycket nu i skolan så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Började skolan kl 9 idag och kom hem vid halv 7. Under dom 9 och en halv timmarna har jag hunnit äta, kissa och plugga.. Cellen är fan inte en lek och fyfaan vad svår den är. Tur att man har så många i klassen som inte heller kan det så alla hjälper alla.
 
På lördag börjar melodifestivalen och då ska jag och några tjejer från klassen gå hem till Hanna och bara ta det lugnt och mysa lite. Ska först äta ute och sen köpa hem massa godis och gott och sedan ska vi betta om vem som vinner hela skiten! Vi får se om killarna i klassen också kommer över! Roligt med mycket folk.
 
Har börjar vänja mig nu med att bo här nere. Alltså visst är det jobbigt att inte komma hem till min Oliver men han kommer ju ner till mig snart! Och nu är det bara 3 dagar kvar innan jag får lägenheten!! :D
 
Bjuder på världens roligaste bild såhär i vintermörkret!
Saknar er mina solstrålar

25 januari

Har precis varit ute på prommenad med Bettan. Otroligt jävla kallt här i sthlm. Hade hoppats att det skulle börja dra sig mot vårtiden men det tyckte inte värder(mannen?)
 
Idag ska jag bara ta det lugnt, packa ihopp lite grejer till lägenheten och sen ska jag och älsklingen ut och handla semlor! Något som måste ätas ni när det snart är semmeldagen!!
Annars så har jag inte så mycket mer att berätta. Ska bara ta det lugnt dessa dagar jag är hemma och ladda upp tills på mådag då vi ska börja läsa om människans anatomi och celler! :D
 
Arkivbild

Sthlm över helgen

Idag var det sista skoldagen på våran första vecka! (om ni fattar?)
Det firade jag med att ta flyget upp till Sthlm och träffa min kärlek!
 
Denna vecka har varit otroligt rolig men också väldigt jobbig samtidigt för man har hela tiden varit på hel spänn och försökt att komma ihåg allt lärarna sa och samtidigt försöka att vara trevlig och social mot alla sina nya och kommande klasskamrater. 
Dom jag har varit med mestadels under dessa dagar är väldigt trevliga och jag ser fram emot 3 år med dessa männsikor. Hoppas verkligen att ni alla där ute också vågar ta steget och komma ifrån lite. Man träffar så otroligt mycket folk men man lär sig samtidigt att ta för sig och verkligen våga stå ut om man vill komma någon stans.
 
Våga ta er ut i världen och se lite nytt. Det skadar inte med lite nya erfarenheter, både bra och dåliga!
 
Bild från nollningen igår
 

Lika bra att börja tidigt va?

 
Såhär ser det ut just nu för mig. Sitter och pluggar för fullt. Ska börja läsa om celler och deras uppbyggnad nästa vecka så lika bra att börja lära sig lite nu så man hänger med lite iaf!

dag nr 1

Hej hej och åter hej! Förlåt för att det varit sådan dålig uppdatering men har haft sjukt mycket dom här senaste dagarna!
 
Igår träffade jag klassen för första gången och jag trodde alvarligt talat att jag skulle få vara själv restan av mitt 3 åriga liv här. Men icke sa nicke! Har träffat jätte många trevliga människor som kommer från hela landet, vilket jag tycker är väldigt roligt då alla inte kommer från Kalmar.
 
Vi började med uppropp och sedan gick vi egenom hur dessa 3 år ska se ut och massa annat. Sen vart det då lunch vilket jag fasade för eftersom jag inte hade någon att vara med. Det slutade faktiskt med att under just den lunchrasten skaffade jag mig mina vänner som jag antagligen kommer umgås med dom kommande 3 åren. 
 
Sen vid kl 4 så gick vi på rundvandring på stan och slutade på ett ställe som heter palas. Där inne fick vi lite drinkar, mat och massa med roliga uppträdanden. En av dom bäste festerna jag varit på. Alla var as taggade och folk dansade på stolarna och var bara allmänt glada av alkoholen och alla nya människor. 
 
Kom faktiskt hem väldigt tidigt då jag hade skola idag med. Men kvällen var väldigt lyckad och jag hoppas att vi kommer ha många sådanna kvällar framför oss!
 
 
 
 

Sista arbetsdagen!

Idag är det sist dagen på Sös och det firade jag med att bjuda på massa godis och... Kärlek!?
Ska bli jätte tråkigt att lämna akuten men jag kommer tillbaka i sommar!

Ny bloggdesign

Håller på att fixa med en ny design. Vill ha någon rolig och snygg men jag kan liksom bara fixa mina designer på paint?!?!?!? Asså det höll man på med i typ 5:an... 
 
Ska be Oliver hjälpa mig för han är faktiskt väldigt duktig på det. Hade dock gärna lärt mig hur man använder paint. Men jag är sådan så jag kan börja med en sak som jag är jätte intresserad av, men efter bara några gånger när det inte riktigt går så bra så ger jag upp och struntar i det. Men någon gång ska jag fan ta och lära mig det.
 

klännings rea

Det värsta när det är REA så hittar man ALDRIG något. Jag lyckas allt köpa sådant som inte är på REA:n. Det finns liksom skit mycket saker men det finns aldrig sådant som faller än i smaken. Dock hittade jag denna klänningen men vet inte riktigt om jag gillar den eller inte.. 
 
Den är skit snygg framifrån men sen när man kollar på sidan så ser det bara ut som jag har ett paraply på mig? Tycker in jag ska köpa den? kostar bara 150 kr.
 
 

tatuering

Har länge varit sugen på att tatuera mig och nu innan jag ska flytta så kände jag att det var lika bra att passa på nu när jag ändå har pengar.
 
 
Så i måndags var det äntligen min tur. Det blev en tatuering på överarmen. Alla säger att det gör väldigt ont att tatuera där men det var inte så farligt. Han fyllde i min tatuering på handleden när jag ändå var där och det gjorde betydligt ondare än den på överarmen. Det står "You will never walk alone"
 

Favoritbilder

När jag ser denna bild så tänker jag bara på härliga sommardagar när man sitter med sina tjejkompisar och l
lyssnar på bra musik och bara lever livet. Denna sommar som kommer nu ska jag ta vara på varje minut och
verkligen göra en massa saker!
 

Beslut efter beslut

Usch fy och blää... Sitter och håller på med CSN lån och grejer. Det är skit kul att börja plugga och komma ifrån sthlm, men att behöva ta studielån och sen vara skuldsatt ett bra tag framöver lockar inte lika mycket.
 
Mycket att tänka på nu senaste veckan. Man ska veta vilka saker man sak ha med ner, vilka man ska kontakta för att få nyckel till lägenheten, vart lägenheten ligger överhuvudtaget, vart man ska bo innan man kommer in i lägenheten. Just nu snurrar det bara i mitt huvud och jag är förvirrad men jag kommer nog vara det ett bra tag framöver.
 
Glada icke förvirrade tjejer!

Tillbaka!!

Hej igen!
Har haft en liten paus här ifrån ett tag! Men nu är jag på g igen och kommer antagligen börja blogga ganska mycket här framöver.
 
Ska också berätta att jag kommit in på sjuksysterutbildningen så jag kommer börja plugga den 21:a januari vilket ska bli skit kul! Ännu roligare är att jag kom in i Kalmar så den 19:onde flyttar jag alltså till kalmar för att börja plugga. Kommer antagligen bli ganska ensam i börjar så bloggen kommer nog vara ganska uppdaterad ;)
 
Så ni kommer få följa min resa till Kalmar och se hur det går för mig där!
 
Kontrar detta inlägg med en bild från Vemdalen
RSS 2.0