ny frilla


Nu har jag äntligen klippt lugg! Har tänkt göra det jätte länge men har varit feg och alltid struntat i det i sista sekund. Men nu har jag äntligen vågat, jag är super nöjd! Vad tycks?

BAllaste

Hur coolt är inte detta! Fetaste party ciggen EVAAAAH!

Intensiven avklarat


Det vart jympa intensiv idag och jäklar vad jobbigt det var! Roligt var det dock, lite mer rörelser än i bas. Så nu är det spikat, varje måndag framöver blir det jympa intensiv!
Lägger in en bild nu på hur jag ser ut och ska försöka hålla mig till träningen nu och visa en bild om någon månad då jag antagligen är lite mer slim!

Time to do som hard work


Nu ska jag åka iväg till friskis och svettis för ett jympapass!
Slänger in en bild från i sommras. Hade precis kommit från flyget från Zakyntos och skulle visa på bild att jag var brun som satan, det syns inte så mycket dock..

Proketarbete 2011-2012


Projekt, projekt, projekt. Idag om en vecka så är det över, föralltid! Så sjukt skönt. Ligger nu i min säng och försöker sätta ihop metoden.
Snart.klar.

Ankmatning



Söndag, igen. Tänk vad veckorna går snabbt. Det är redan måndag i morgon och snart är det februari. Usch..

Idag var jag och älsklingen ute på en mysig promenad. Först var vi och matade ankorna och sedan gick vi ner till vattnet och tittade på alla som åkta längdfärdsskridskor. Vi ska faktiskt göra det med helsopedagogiken om 2 veckor så längtar faktiskt. Det ser så mysigt ut!

Bjuder på en charmig bild!

Biotime


Ikväll bild det bio med älsklingen. Hamilton - i nationens intresse. Ska bli jätte roligt, ska försöka hålla utsikt efter min pappa, han är faktiskt med i filmen!

Vad ska ni göra ikväll?

Blåsigt men fint


Lite bilder från promenaden idag. Blåste som satan men det var otroligt fint väder. Jag och Sigurd var ute och gick nere vid vattnet och det var otroligt många som åkte längdfärdsskriskor. Dock fick jag inte med några på bild men fick med det fina vädret!

Vesslan


När vi var i vemdalen fick vi pröva på att åka i denna underligga sak vid namn vesslan. Den körde oss upp 4 km i skogen, förbi trädgränsen, upp till en liten söt stuga som varken hade lampor eller värme. De hade bara tända ljus och 2 kaminer som de eldade i. Riktigt mysigt faktiskt. Min morfar vart extas eftersom han älskar allt som går på jul så det var roligt att se honom så glad!
Detta är faktiskt något ni borde pröva när ni är i fjällen!

Min julafton i bilder helt enkelt

nionde januari


Träningen gick jätte bra, men har världens mens- och huvudvärk och imorse 07:55 ringde min chef och undrade o jag kunde börja jobb från 16 - 21. Känner mig precis som på bilden just nu.

Minimodell?


Var ute och handlade med morbror och kusin härromdagen.
Jag och Moa var inne på gina tricot och kollar kläder och plötsligt hör jag hur hon roppar på mig någon stans så jag går till henne.
Då står hon i denna pose och frågar om hon är lik tjejen på bilden, söt tjej hon är. Modell nästa? Vad tycker ni?

Ny start


Jag tar fatiskt tillbaka det med tv:n, jag älskar den! Nu funkar allt och jag har kommit fram till att jag har väldigt dåligt tålamod och blir lätt irriterad. Det var helt enkelt inte tv:ns fel.

Så nu sitter jag här, i min säng, ska snart sova för imorgonbitti ska jag upp tidigt och köra ett pass på gymet! Likabra att börja tidigt så man får det överstökat.

Ny tv


Har äntligen tagit tag i mig själv och köpt en tv, skit bra liksom. Sen kopplar jag in de och allt, men så tänker min cp-fungking-hor-tv varför ska det finnas ljud. Jag skiter i det, jag kör utan. Inget går som jag vill..

Hockey kväll

Hockey på g! Jag och pojken min har laddat och nu är det äntligen dax, HEJJA SVERIGE!

Träning 2012

Sådärja! Nu har jag äntligen fixat problemet! (Tove fixade det)
Sitter och kollat biggest loser och blir as taggad på att träna när man ser dom. Vissa har gått ner 50 - 60 kg, fyfan vad ballt. Imorgon blir det ett träningspass och börja tagga för 2012!

..

Bloggen har fackat upp totalt, kan inte lägga in bilder eller något. Skriver så fort det är fixat!
RSS 2.0