Black/white

Påskdagen, annandag påsk


Här är lite bilder från påskdagen och dagen efter. På söndagen vart det as bra väder så vi satt ute nästan hela dagen. Vart så varmt att man fick ta av sig till och med! Alla har faktiskt fått lite färg vilket jag behövde, ska försöka sola lite nu innan studenten också!

Påskbilder nr 1


Här är lite härliga bilder från min helg på Öland! På fredagen var det ganska bra väder fakiskt. Hoppades på att det skulle bli bra på påskdagen med det vart det ju inte.. Det jag älsar med Öland är att hela släkten är där. Man går från hus till hus och fiktar typ hela tiden om man inte äter lucnh eller middag. Barnen kommer alltid över eller så går man över för att baka mer mormor.
Jag älskar verkligen mitt landställe, sprecielt på sommaren då det är massor med människor där!

Fy fanken

Asså ser ni att det inte är någon dubbelhaka som är i vägen. Kan inte fatta hur duktiga plastkirurgerna är!!

Före - efter


Såhär ser resultatet ut just nu. Är jätte nöjd!! Men just nu vill jag bara blir av med bandaget jag har runt huvudet.. Är trött i hela nacken och kan inte le med tänderna.

Imorgon kl 9 ska jag tillbaka och då ska han kolla hur det ser ut och se om jag får ta av mig bandaget! Vilket jag hoppas. Skulle vara skönt att äntligen få röra på huvudet normalt igen

Släktmiddag!

Just nu är hela "tjocka" släkten här för en liten påskmiddag!

Imorgon ska vi upp tidigt för att leta påskägg!! Någon annan dom ska göra det? :D

Äntligen framme!

Just nu sitter jag och älsklingen kollar film. Vi kom fram igår kväll vid 10. Gårdagen har nog varit den värsta dagen i mitt liv.. Var nyopererad och skulle sitta i en bil som vovblar i 7 timmar, inget jag rekommenderar!

Nu känns det som jag har åkt på några feta knytnävsslag i ansiktet och sen är jag helt blå! Ska slänga in lite bilder ikväll! Puss så länge

Nu är det dax


Nu ligger jag antagligen på operationsbordet. Hoppas verkligen att det blir bra nu!
Hoppas ni får en bra dag. Puss på er ♥

Akademikliniken


Nu är det ÄNTLIGEN min tur! Idag kl 07:30 ska jag infinna mig på akademikliniken för en hals/hakoperation. Äntligen ska jag bli av med min dubbelkada som ni ser på bilden.

Jag har tänkt på detta i flera år men trodde inte mamma och pappa skulle vara så förtående som de var. Jag har valt att inte prata så mycket om detta för att det är väldigt många som har opererat sig nu på senaste tiden och om jag skulle berätta det skulle det bara låta som en trend. Gör en det ska alla gör det sen.
Ni ska få se en efterbild imorgon när jag sitter i bilen påväg till Öland. Önska mig lycka till!

Inredning


Något jag tycker är viktigt i ett hem är inredning. Jag har alltid gillat att inreda. Älskar när man har en liten lägnenhet och det är massor med färg i den och massor med ljus och tavlor. När jag ska flytta hemifrån ska det vara svart/vit/rött tema i min lägenhet. Sen vill jag också ha denna prydnad. Tycker den är skit cool!

Lyxtips

Lyxtips:

Ta en sådan här tablett precis när du vaknat på morgonen och gå ut och gå i 30 min. Det är jätte bra för fettbränning och man tappar massa runt midjan och höfter av detta. Pröva om ni vill loosa lite fettaish!

Söndag, underbara söndag

Idag har jag faktiskt hunnit med ganska mycket! Har varit i centrum 3 gånger? Lite roligt för varje gång jag var där så hade jag bytt kläder, och var inne på apoteket 2 av gångerna så kassörskan tror att jag är jätte rik nu när jag byter kläder x antal gånger per dag, eller?

Idag har jag också haft en middagsdejt med min bror och lämnat in 2 arbeten i skolan. Nu har jag bara 11 inlämningar kvar! Snart blir det friskis & svettis och skaka lite fläsk!


Såhär ar min diet sett ut idag (+kebbab och cola)
RSS 2.0