Räknar ner!

Nu är det bara 24 dagar kvar till London med älsklingen! 24 FUCKING DAR!!

Roliga grejer!

Bra bilder

Jag har försökt att lära mig alla roliga inställningar på kemaren för att få de bästa bilderna. Har hittat några roliga inställningar men ska försöka att lära mig ta bra bilder i mörker och på föremål långt bort!
 
Här är några härliga bilder

Tips?

Nu är det bara 5 dagar kvar sen kommer mina underbara tjejer hem! De har varit borta i 2 veckor och jag har saknat dom en massa! 
 
Är det någon som har några tips på någon bra diet eller några bra piller som gör att man gå ner i vikt och inte blir lika sugen på godis? :D
 

Ska göras 2013!

London

Nu har vi äntligen bokat resan till London! Så den 15 september åker jag och älsklingen till den underbara staden och ska shoppa LOSS!! Har redan börjat planera vad jag ska köpa och vart vi ska gå, och man får absolut inte missa att gå på musikaler heller!
 
Dom har också öppnat en Victoria seacret butik och är ett moste om man är tjej!
Gud vad jag längtar!
 

Rekryteringsmyndigheten

Nu har jag äntligen sökt till värntjänst! Så inom en snar framtid så ska jag få hem ett brev och då ska jag börja med alla tester och sedan hoppas jag på att jag kommer in! Är redan skit nerrvös och jag hoppas verkligen att jag kommer in
 
Någon annan som ska söka? 
 

Välkommen soliga måndag!

Har precis varit ute och gått i det fina vädret, har hört att det äntligen ska börja bli bättre och varmare!
Sådär jätte lägligt till sommaren börjar ta slut..
 
Snart är det jobb igen, 14 - 21:30. Har ni jobbar i 4 dagar, bara 2 dagar kvar sen är jag ledig en HEL dag!! Helt otroligt.. Eller? Min längsta ledighet denna sommar var 3 dagar.. Men vad gör man inte för pengar?
 

Hösten 2012

Hittade denna härliga bild och insåg att det faktiskt inte är långt kvar nu innan det ser ut såhär.. Denna höst blir den sista som jag tillbringar i mitt hus. Sen i mars bär det av till det nya huset! 

After beach

För några helger sen var jag och oliver på Öland. Vi var bara där över helgen men vi hann gå på after beachen som är på söndagar. Då är det live band som spelar och det är halva priset på all dricka! 
 
Så nästa sommar om ni inte har något speciellt för er och vill festa asset av er så ska ni åka till Öland och gå på after beachen! Det är världens jävla röj och sen på kvällen är clubben öppen och det är fortfarande halva priset! Något jag verkligen ska göra om nästa sommar!
 

Förlåt

Vill bara ge en stor fet puss till er som fortfarande följer mig!
Lovar att bli bättre på att uppdatera när jag flyttat hem!
 
 

Lunchdate

Sitter och håller på att göra mig iordning för en lunchdate med en kompis. Idag är det men ända lediga dag, sen är det 6 underbara arbetsdagar som väntar på mig.. 
 
I lördags fyllde Karin äntligen 18 och det firade vi med en utgång. Det var helt okej, dock så har killarna drabbats av någon cellbrist i hjärnan för deras raggningsrepliker börjar bara bli sämre och sämre för varje gång man går ut. (nu låter det som jag får ragg varje gång men så är tyävrr inte fallet..)
I lördags var det en kille som kom fram till mig och sa "sluta vara så söt"?
Vad ska jag svara på det lixom? "jag vet, men jag är tyvärr född såhär! inget jag kan göra"?
amatörer...
 
Bild från i lördags

Kräftskiva på g!

RSS 2.0