Pukkalele

Idag har vi Åkt buss till pukkalele, en mysig liten stad i Tutkiet. Vi har också besökt den där källan där man badar i och sen blir man 10 år yngre.
Ser dock ingen skillnad på mig men vaknat kanske upp imorgon är bara 9 år?! Vem vet?

Imorgon sk vi dit igen och sen bär det av hem till hotellet igen.

Jag älskar svensk vinter och höst/vår men jag hade inte haft något emot om det var detta väder i Sverige!

Hälsning från Turkiet!

Vi har det jätte bra här nere, as skönt väder och jag hoppas verkligen det fortsätter så veckan ut!
Har ni det bra i kalla Sverige! ;)

Mvh glad tjej i värmen

Hejdå!

Nu åker jag äntligen till värmen och Turkiet! Precis när den första snön har fallit så får jag lite extra värme, det tackar man inte nej till!
Hoppas ni får det bra hemma i Sverige så hörs vi on 1 vecka ;)
Puss på er!

Grattis!

Idag fyller världens bästa vän år! Äntligen din stora dag.
Live you long time! ♥
 

Turkey

Hej mina nära och kära!
Har inte orkar sitta vid datan nu på senaste tiden, mitt jobb suger musten ur mig typ.
 
Men på fredag är det slut på det, för då åker jag till Turkiet i en vecka! Ska bli en massa sol och bad och ska bara vila upp mig. Nu har också min kärlek åkt till Amsterdam för att titta när AIK spelar fotboll. Vad gör man inte för sitt lag eller hur?
Det blev dock lite strul med våran resa så vi måste åka bil ner tull Göteborg(??) för att sedan ta flyget där ifrån. Dock så hinner vi svänga förbi mormor och morfar och äta deras underbara mat innan vi åker vidare till turkiet!
Gud vad jag behöver detta!
 

Spontanis

Imorgon blir det nog en liten spontan utgång! Har aldrig varit ute på en onsdag så får se hur mycket människor som tar sig ut på en vardag.
Jobbar dock på torsdagen men vad gör man inte för lite alkohol 😉

Vecka nr 1 avklarad

Tjeena mittbena!
 
Nu har jag varit på akuten i en vecka och jag är super nöjd! Det är skit roligt och alla är as trevliga och hjälper gärna till om jag behöver hjälp. Imorgon ska jag vara på akutläkardisken vilket är den största patientdisken på akuten. Var på treaget hela förra veckan och det var som jag hade hoppats, mycket blodprover och massor med roliga människor.
 
Nu har vi också sålt vårat hus så i december flyttar vi antagligen till en lägenhet i Tyresö centrum för att vänta på att våran lägenhet är klar. Det är mycket som har hänt den senaste månaden, bara bra saker också så jag är helnöjd med allt! Bättre kan livet helt enkelt inte bli ♥
 
Bild från i sommras

Akuten dag 2

Idag är det min andra dag på akuten. Jag är helt slut, det är så sjukt mycket att komma ihåg!
Igår var jag på medicin disken och det var inte så speciellt roligt, gick mest och tig kontroller och flyttade patienter.

Idag är jag på treaget och det är skit kul! ! Man träffar massor med patienter och man tar skit mycket prover! Åhh vad jag älskar mitt jobb!

RSS 2.0