Godnatt

Nu ska jag gå och lägga mig. Har varit ute i solen hela dagen så är helt bränd och as trött.
Hoppas det är lika bra väder imorgon! Godnatt sötnosar

Godmorgon!

Har precis ätit frukost och sitter nu ute i solen. Idag är det klarblå himmel och typ 17 grader, bättre kan man inte ha det!

Hockeykväll


Sitter och kollar hockeyn men det går åt helvette..
Sverige har ju varit skit bra all matcher innan men nu vet jag inte..

Update: FYFAN Sverige gjorde precis ett mål! Tar tillbaka det jag sa!

Öland

Igår ikväll så kom vi ner till Öland för att spendera kristerhimmelfärds helgen här!

Det är så vackert här nu när allt börjar blomma ut. Har varit ute och tagit massor med kort idag, här är en typisk Öland bild!

Slitna eller vad?

Såhär ser tjejerna ut efter en skoldag. Började kl 9 med trafiksäkerhetsdag och slutar vid 4 med helsopedagogik!
Har haft redovisningar sen kl 2 så är riktigt trött i huvudet nu..

Keramik

Har börjat med denna sak på keramiken. Det ska bli ett smyckesträd men det var mycket svårare att göra än vad jag trodde!

Såhär ser det ut nu iaf, ni ska få se resultatet sen!

Nu säger vi godnatt

Pluggande kvinna på g

image descriptionimage description
Sitter och försöker ta igen alla eftersläntande arbeten i skolan. Skulle egentligen börjat när jag kom hem vid typ 1 men jag kollade Gossip Girl ist. Aja, bättre sent en aldrig!

Studentskiva

image description
Igår var jag på studentskiva där temat var WTF! Dessa två skönheter var skit snygga igår, dessa lösögonfransar skulle jag kunna tänka mig att ha på heltid, eller?

Drog där ifrån ganska tidigt för att kunna orka upp till skolan, när jag sedan kom hit för typ 30 min sen så visade det sig att vi har enskillt arbete hela dagen så att komma hit var egentligen ingen idé. Jag älskar verkligen när lärarna säger det till oss samma dag när man har kämpat sig till skolan..

Morgonsyn

image description
Vaknade idag av att det bårrades och skreks en massa utanför fönstret, när jag gick ut fick jag se denna underbara syn! Jag älskar när det är cirkus hos oss!

Kvällshumor

True Shit

Back on track bitches!



Nu är jag tillbaka igen efter ett tags uppehåll. Det har hänt ganska mycket sen jag skrev här sist. jag har hunnit vara på min första studentskiva, jag har haft möspåtagning, det är typ vår nu och massor med annat.

Just nu sitter jag och ska försöka komma igen med alla skolarbeten jag ligger feter med, sen ska jag på dans! Jag ska också försöka komma igång med att göra studentkort som jag måste skicka runt till alla som är bjudan. Lika bra att börja med det nu! Skriver snart igen!
RSS 2.0