Monday bloody monday

Har haft fullt upp i helgen så har inte hunnit skrivit. I fredags var jag på överaskningsfest, i lördags mådde jag som jag förkänade så jag var bara med Oliver och tag det lugnt oh igår höll jag bara på och fixade rummet och städade.

Denna vecka och nästa har jag praktik så idag var första dagen, men idag var min handledare ledig så då slapp jag komma till praktiken! Bra start på veckan liksom!

Sitter nu och kollar på tv med mammsen, har precis bakat mockarutor, så sitter och trycker i mig några sådanna. Mummmmmmms!

Finner inga ord

Jag kan inte sluta le när jag ser denna bild!
Jag langar värsta posen, medans lollo har vridit hela sig själv och ligger på mig?! Underbart!

Matilda Cecilila "Pussgurka" Nielsen


Jag hittade dessa underbara bilder på mig (och Julia) som liten. Fortsättning följer..

I'll take you to the candy shop


Pappa berättade att han hade köpt lite godis till oss när vi ska till vemdalen. Jag trodde då att han hade köpt typ en liten nappåse och en chokladkaka, men nej nej!
Allt detta hade han köpt! Så när jag kommer hem från vemdalen kommer jag ha gått upp MINST 5 kg!
Tack pappa!

Sjukling

Jaha då har man gått och blivir sjuk.. Förkyld, ont i halsen och huvudvärk!
Fandå, morgon skulle jag och tjejerna i klassen gå och skaka rumpan till ett Zumba pass. Men det får bli en annan dag :)

Snabba jävel!

Jaha, då vart man överumplad av chefen så det blir jobb idag mellan 16-21 och imorgon blir det jobb 8-14. Fan va snabb hon var...

Onödigt inlägg, bara för att


Bild 1: Försöker få med Amanda på en bild men hon tycker sitt hår är så fettigt så hon tror att det kommer se ut som smör på bilen.
Bild 2: Sjunger med i en låt, ska snart lägga in videon på den. Så sjuuuuukt jävla bra!! Jag tror jag är kär (igen)(och ja, man kan ha 2 killar, iaf om den ena inte vet att man existerar)

alone, abandoned and bored


Att sova ensam är bajstråkigt, slutar med att jag ligger och snörvlar till Grey´s anatomy... Godnatt

Dbrand, fashion for life


Köpte äntligen min bebis! Åkte in till stan med Bullan direkt efter skolan och hittade faktiskt affären direkt, trodde det skulle ta jätte tid eftersom affären låg åt h-vette. Men ack så fel jag hade, den var närmare än vad jag trodde!

Nu kommer denna skönhet smycka min kropp i ALL framtid! Typ?

The voice del 2


Här är lite bilder från igår. Var nära på att springa fram till petter och be om en bild med honom, men när jag stälde mig bland alla fjortisar insåg jag att jag inte passade in.. Fan

Autumn is beautiful


Vädret idag har varit underbart. Underbar sol och allt runtomkring har haft otroligt fina färger.
Hösten är nog en av de färgladaste tiden på året. Ta vara på det!

Var ute på tomten idag och sprang runt lite med Sigurd och då hörde jag massa skratt och skrik från parken så gick till stängslet och tittade ner. Då ser jag massa skolbarn som springer runt och leker i klätterställningarna och jagar varandra, var super nära på att bara hoppa över stängslet och hänga på dom. Det är tråkigt att vara "vuxen". Jag menar om man skulle se mig och Oliver jaga varandra och sånt skulle folk typ springa fram och slå ner honom för de tror att han ska våldta mig.

Jag ska helt enkelt uppfinna en krympningsmaskin

Kändis?

Idag vart det en liten road tripp till tumba med några sköningar (jag, Axel, pappa, Annelie, Oliver och Mattias).
Vi var på inspelningen av The Voice Sverige, tror programmet kommer bli super.
Det var en as skön tekninker som var konfransier, han berättade när vi skulle klappa och allt sådant. Det är sjukt egentligen hur uppgjort allt är. Fett tråkiga alla pogram blir om man tänker på det.

Allt jag ville säga med detta sjuper viktiga inlägg är att KOLLA PÅ THE VOICE SVERIGA NÄR DET KOMMER UT FÖR JAG SITTER I PUBLIKEN!

Kussarna på besök



Igår kom kusinerna till oss och skulle sova över, super mysigt! Dock gick jag till tjejmiddagen väldigt tidigt och sen sov jag hos Oliver men idag så hann jag träffa dom en liten stund! Vi tittade på barnprogram och åt massa godis, var ute och fottade lite med moa också. Underbart att träffa mina små småttingar ♥

Tjemiddag x2

Hos Bellisen:


Hos Mathilda:

Igår var det tjejmiddag x2. Först var jag hos Bellisen, kom dit vid 6 och då var det mat och sedan spel och efterett. Var där till halv 9 och sedan tog jag bilen till Mathilda som också hade 18:års middag. Där var alla mina homies och det bjöds på ännu mer fika och massor med skratt.

Tjejerna drog sedan till krogen och jag drog till älsklingen och kollade Grey´s anatomy som UNDERBARA Carro tog med sig till mig! Hon har räddat min vecka!

im 2cool4school


Detta har typ hela mitt lov ovh denna vecka gått ut på, att plugga sjukvård. Idag började vi 10 och slutade halv 2 och hela dagen har gått åt till sjukvårdsprovet. Var faktiskt riktigt nerrvös när vi väl satte och ner och skulle börja, men det visade sig att det inte riktigt var så svårt som jag trodde. Nu är iaf sjukvården avklarat!

Men jag ska inte få ta det lugnt för det, nejdå! Jag har etikprov på fredag och massa inlämningar.. Gud luck chuck säger jag bara!
Imorgon ska jag lägga in en bild på en rolig grej som tove visade mig idag, men fattar nada så får ta hjälp av henne imorgon! Puss på er

Live Love Laught


Har försökt komma på något roligt att fotta eller något bra ställe att ta kort på, speciellt nu när hösten kommer. Det blir rikitgt bra kort när det är så mycket färger och annat i bakrunden. Några tips?

Imorgon börjar skolan igen. Lovet har gått lika snabbt som jag kan äta upp en muffins, alltså sjuukt snabbt! Har hunnit gå ut 2 gånger, pluggat med mammsen, träffat gamla klassen, varit med världens bästa tjejer och hängt med min prins. Snart är det praktik och sen jullov! Bara att börja räkna ner

Happy Halloween!




Nu sitter "gammligarna" nere i vardagsrummet så jag flydde upp till mitt rum. Ikväll ska de bada badtunna, den är uppe i snart 38 gradar vilket är perfekt! Ska faktiskt ta en dag då jag och tjejerna ska bada lite badtunna och dricka vin.

Men nu sitter jag iaf vid datan och eftersom det har tagit mig ca 20 min att skriva detta inlägg ska jag försöka ta tag i mitt liv och kankse städa mitt rum? eller kankse plugga lite? Det kommer antagligen sluta med att jag börja städa lite här och var, sen orkar jag inte mer och låter det bara vara. Aja puss på er

En bra sista fredag på lovet

Har inte orkat lägga utt bilderna än från kolmården. Är små många bilder så jag ska sätta mig ikväll när jag är hos Oliver då jag har lite snabbare internet!

Igår var jag på "klassåterträff" eller vad man nu kan kalla det. Super kul var det verkligen! vi åt hemagjorda pizzor och till efterätt fick vi choklasmoss(!!), chokladtryffel och kladdkaka blandat! Hur gått som helst :) Sedan bar det av in mot café opera som hade en DJ tävling där en av våran komis jobbade, så vi gick runt med henne ett tag och sen stod vi på dansgolvet hela kvällen. Killarna som spelde var jätte duktiga och när klockan blev runt 1 började vi dra oss hemmåt då alla tråkmånsar var trötta och hade ont i fötterna -.-

Jag kom iaf hem till oliver vid 3(?) och la mig direkt i sängen och somande! Hela kvällen var superlyckad och bättre kunde jag inte ha det, en riktigt bra sista fredag på lovet!


Gammal bild från 24/10

Mamma Gunilla 50 år


Här är en liten smakbild från i fredags på kolmårdens spa. Slänger in bilder och historian snart!
RSS 2.0