Träning på g


Sitter och spelar världens beroendeframkallande spel! Ska snart åka till Gymmet med Bettan och köra spinn intervall?! Vi får se hur det går efter att ha varit sjuk i några veckor nu.

Denna vecka har också varit första praktikveckan. Har gått jätte bra och jag är nöjd med min plats. Hoppas de andra i klassen fick bra!

Loreen


Hon är hur vacker som helst och sjunger som en gud. Kan inte sluta lyssna på hennes nya låt euohoria.
Hon MÅSTE vinna melodifestivalen!

Praktik v7-12


Fick hem ett brev från sös idag. I det låg ett välkomsbrev och mitt schema för de kommande 5 veckorna! Ser faktiskt riktigt bra ut, lite många kvällar kanske men det går att byta. Nu längtar jag bara med att komma igång med praktiken. Hoppas att allt blir som jag tänkt!

Zigge "Zigurd" Nielsen


Världens vackraste hund

Imorgon smäller det!



Imorgon ska vi äntligen få vara med under en OPERATION! Ska bli så sjukt kul, har längtat efter denna dagen typ i 3654 år. Vi ska inte vara med under operationen utan vi ska sitta i ett rum över själva personen som ska opereras och se allt där ifrån. Ska bli skit roligt!!

cupcake



Idag stannade jag hemma från skolan. Har åkt på feta förylningen och känner mig inte super pigg. Det blev istället soffhäng, promenad med Karin och bak med pojken min. Vi bakade cupcakes som vart skit goda och fina vart dom med. Något jag rekomenderar!

Fars stora dag


Grattis världens bästa pappa!

Kallare och kallare


Nu har vintern kommit tillbaka och temperaturen ligger på typ -10. Om moder natur kunde sluta göra så att det snöar och börja göra så att våren kommer snart så tackar jag så mycket. För några veckor sen ville jag ha snö men nu vill jag ha vår! TACK
RSS 2.0