Vi kämpar på

Just nu sitter jag och Hanna och råpluggar på biblan, kom hit vid 10 och ska snart gå och äta något innan vi börjar igen.

Längtar till på lördag när tentande klar och vi äntligen kan slappna av och börja fixa allt inför tentafesten på kvällen!!

Promenad mys

Idag har vi bara tagit det lugnt. Vi har tagit en mysig promenad genom stan och kollat lite i affärer.

Ikväll åt vi taccotallrik och nu tittar vi på Johan Falk. Imorgon börjar jag 1 och slutar 4 och sen blir det att börja hård plugga. Tentan är nu på lördag...

Mikrobiologi

Detta gjorde vi i onsdags på mikrobiologin. På nr 1 så är det min tumme, på nr 2 är min tumme som är tvättad, nr 3 är min tumme spritad och på nr 4 så är det min tumme som har tagit på min mobil!

Jätte äckligt hur mycket organismer det sitter på oss och i luften! Lite kul att göra detta och inte bara sitta på föreläsningar!

Välkommen hit!

Nu har äntligen Oliver kommit hit! Imorse gick vi ner till närbutiken och köpte färska frallor, ikväll ska vi till Amanda och kolla på melodifestivalen!

Nu ska vi springa iväg till affären och handla lite mat tills ikväll, puss på er ❤

1 månad

Hej mina nära och kära! Idag firar jag 1 månad här i Kalmar. Tiden har gått så sjukt fort och det känns som jag inte hunnit med ett Piss.

Idag har vi gått i skolan från 9 till 4 och sen så har jag pluggat nästan hela dagen. Imorgon kommer ÄNTLIGEN min älskling hit och det ska vi fira med att äta massor med god mat och kolla massor med bra filmer! Hoppas ni får en lika bra helg som jag 😃

Oändliga snö...

Såhär ser det ut utanför mitt fönster nu. Asså jag hade hoppats på att att våren var påväg på riktigt nu när det är plusgrader och allt..

Om alla ber till vädergudarna att det ska bli vår samtidigt så kanske det lyckas?! :D Är ni med mig? :D

Öland över helgen

Nu över helgen ska jag vara på Öland med mormor, morfar och mamma! Dom kom och hälsa på mig för att se hur jag bor och hur jag har det!

Näst helg kommer Oliver!! :D

Minisemla

Nu har jag pluggat i typ 2 timmar så nu får jag faktiskt sluta för idag. Alicia ska strax komma över så ska vi baka semlor för imorgon är det semmeldagen! Då måste man ju äta semlor och vad är inte bättre om man har gjort dom själv :D
 
Hoppas ni äter semlor imorgon, det måste man!
 

hahahahha

hahaha denna ska jag köra på första tentan! 
 

hej mitt vinterland, nu får du försvinna

Jag som äntligen trodde att det snart gick mot vårtider, men sen kollade jag ut genom fönstret för någon minut sen och då hade snön täckt hela marken. Tycker bara det går mot kallare tider ist för tvärt om..
 
Imorgon om en vecka så är mamma, mormor och morfar påväg ner hit till mig! guuud så jag längtar :D Ska bli kul att få visa allt nytt och mina nya vänner. jag har också försökt att få ner mina stockholms vänner ner hit nu också. Dom måste ju också få se allt kul!
 
Bruna jag från förrförra sommaren!
 

Grattis världens bästa pappa!

Idag fyller världens bästa pappa 50 år! Tyvärr är jag inte hemma på denna speciella dag men får fira honom när jag kommer hem!
Grattis igen pappa!! <3

Plugghästarna

Idag är jag egentligen ledig men då jävlar ska vi mötas vid bibblan kl 8?! Så idag blev det att plugga nervcellen och dess anatomi. Sen som belöning ska vi gå och ta en mysig fika!

3 februari

Hejhopp i skogen! 
Nu har jag äntligen kommit till rätta i min lilla lägenhet/ rum. Dom första 2 nätterna var inte att leka med men nu känns det faktiskt riktigt bra och jag ser fram emot när alla mina tjejkompisar och familj får se hur jag bor! 
 
Idag har pappa varit och sagt hejdå innan han drog till stockholm, jag har storhandlat och varit ute och gått med tejerna. Ikväll ska jag nog till Hanna och kolla söndagsfilmen och sen blir det nog sova hos Amanda, är en bra bit från Hanna till mig och Amanda bor närmre! Imorgon är det föreläsning från 09-12 och sen är det hopp och lek! Skönt med tidiga dagar :)
 
Bild på rummet!
RSS 2.0