Glad midsommar


Jobb, jobb och åter jobb

Sitter på jobbet nu och har en liten rast. Slutar vid 3 idag och sen ska jag och min man åka mot Farsta för att shoppa lite inför midsommar! Vad ska ni göra imorgon? :)

Tillbaka i Sverige

Nu är jag hemma!!
Fyfan vad bra vi har haft det! Vi har solat hela dagarna, ätit gott och sen har vi suttit på våran ballkong med värdens vackraste utsikt och druckit cider och pratat. Vi har också varit på en båtresa, varit på världens häftigate clubb och sen på en skit mysig bar!
Vill berätta om allt vi har varit med om men det går inte att skriva ner allt. Det skulle bli för långt och det går liksom inte att berätta så ni förstår.
Nu ska jag till jobbet, min första arbetsdag och jag är bajs nerrvös, men när jag kommer hem så ska jag försöka lägga in så många bilder som möjligt! Puss på er

Redo för Grekland!

Just nu håller jag på att fixa för fullt för resan imorgon! Jag har packat allt men jag har väll antagligen glömt något som jag kommer komma på när vi kommit fram..
Det känns jätte konstigt att jag ska till Grekland imorgon! Det kom verkligen som en chock och jag vet inte riktigt om fet verkligen är sant förrän man sitter på planet!
Jag kommer inte skriva något mer nu tills jag kommer tillbaka! Hoppas ni får en riktigt bra vecka för det ska jag ha! Puss på er

Studenten

Bilder från igår

8 Juni 2012

Fyfan vilken jävla dag! Jag och Stephanie gick upp vid 5 för att vara på champangefrukosten 06:45. Sen till skolan för att ta skolfotto, vara i aulan, äta lung få betyg och sen SPRINGA UT! Det var värsta trycket precis innan utspringet och när dom sedan öppnade dörrarna så sprang alla skrikande ut och den känslan är obeskrivlig.
Vart sedan flak som var oförglömligt. Så härligt att bara stå och skrika och få dansa ut sig all glädje, speciellt nät vädret var på topp.
Kom sedan hem och där väntade mina vänner och familj. När jag började öppna mina paket så får jag världens bästa present av Julia Eriksson. Så på måndag bär det av till Grekland med Julia och Stephanie. Bara vi 3. Ska bli så sjukt skönt med en liten semester innan det riktiga livet börjar. UTAN SKOLAN!

Första studentmotagningen

I onsdags var jag på min första studentmotagning. Vädret var helt okej, ganska skönt ute faktiskt.
Kvällen var jätte rolig! Dansade en massa och runt halv 4 tiden började jag och mina vänner rulla hemmåt. Jag hoppas att det blir lika kul på fredag (vet att jag tjatar men det är inte långt kvar nu!!)

Grått, trist och kallt


Det är 5 dagar kvar till studenten och det är ca 12 grader och regn utanför mitt fönster.
Förra fredagen tog jag detta kort, det var så varmt ute att man inte kunde ha tröja på sig.. Asså jag läste att det inte ens var såhär kallt i december. FATTAR NI!? Det är kallare nu en i julas, halt sjuk..
Håll nu tummarna att vädret vänder och det blir varmt till på fredag!
RSS 2.0