Sista dagen

Idag var det den sista åk dagen, det har blåst så sjukt mycket dom senaste dagarna så det var nästan bara is i backarna så det var väldigt synd. Blir mer att man hasar sig fram och vågar inte riktigt ta ut svängarna!

Det blev också en fika i pärsstugan med hela gänget, mycket mysig avslutning :)

iPad strul

Har suttit och försökt fixa mammas iPad och iCloud men det går åt helvetet.. Bilder vill inte läggas in och massa annat skit, någon som är bra på det?

Storm?

Sitter i sängen och pratar med älsklingen, utanför blåser det så in i helvete. Dom sa på nyheterna att det skulle vara oväder men trodde inte att det skulle bli såhär..

Imorgon så ska jag lägga in bilderna från julafton också! Hoppas ni hade en jätte bra julafton, det hade jag iaf :)!

Dan före dan



Kolla hur mycket snö vi har!!
Tycker jätte synd om er som inte har någon snö.. Blir liksom inte samma julkännsla om det inte finns någon snö!

Och imorgon är det äntligen julaffton. Gud vad det ska blir kul! Är fortfarande som ett barn, igår satt jag och klämmde och kännde på alla paket oh räknade hur många jag skulle få. De tråkiga är att min sötnos är kvar i sthlm. Ville gärna ha honom här, men det får bli nästa jul!

Nu ska ni få se hur min dag imorgon ska se ut:
- Åk lite snowboard
- Tomten kommer till "centrum" så vi ska dansa runt granen och drick glögg med alla andra skidåkare
- Åka lite till
- Gå in och fixa sig och gå till Mogrens på julmiddag (kolla kalle-anka också)
- Gå hem och ÖPPNA PAKET!!!
- Kolla tv och bara mysa!

Såhär har våran julafton sett ut sen 5 år tillbaka, en riktig tradition helt enkelt ♥

Snowman


Idag vart det första åkningen för i år. Det gick väldigt bra och det va inte så kallt som jag trodde att det skulle vara vilket var väldigt skönt! Nu ska jag och mamma snart och åka träna och sen blir det uppesittakväll!
Hoppas ni får en fortsatt bra kväll !

I bakrunden får ni också se hur mycket snö vi har, hur mycket har ni? ;)

Destination Vemdalen


Nu är vi äntligen framme! På den 7 timmars långa bussresan hann jag och min bror kolla på filmen Mulan och Atlantis! Har alltid älskat tecknade filmer.
Tiden gick super snabbt och vipps så var vi uppe bland trätoppar och massor med snödrivor. Gud vad något så enkelt kan göra en så glad, lite snö liksom.
Om ni inte varit i fjällen så måste ni åka hit någongång! Det är så otroligt vackert.

Imorgon blir det första snowboardsåkningen, och en massa bilder.
Godnatt på er från ett snöigt och juligt Vemdalen ♥

Tillängnat till Sissi Eriksson

Vinernogatrecept!

250 g nogat
100 g ljus blockchoklad
100 g mandelspån


Gör såhär:
Smält nogaten över ett vattenbad.
När den smällt så lägger du i chokladen så den får smälta i nogaten.
Medan chokladen smälter så rostar du mandelspåna i en het, torr panna.
Sedan blandar du i mandelspånen i nogat- och choklad blandningen och lägger sedan detta i en liten plåt som är täckt av folié. Den får inte vara för stor så att själva "kakan" blir för tunn.
Ställ det kallt och sedan serverar du!



Julemys på hög nivå


Knäckbakning och winernogat stod på att-göra-listan igår. Knäck är alltid gått, men fyfanken vad winernogaten var god. Det gick liksom på 5 minter och vart super-mega-gått!
Något ni där hemma borde pröva!

Jag ser det snöar, jag ser det snöar


ÄNTLIGEN!
snön har kommit till Tyresö. Hoppas bara den håller sig till torsdag (åker till vemdalen) och sen kan den försvinna. Den ska dock komma tillbaka den 29:onde då jag kommer hem igen.

Just nu är det 9 minus och 44 cm snö i vemdalen. Underbart!
Ska försöka ta jättemycket bilder så får ni se hur superbra vi har det!

Julklappsinpackning



För några dagar sen försökte jag att slå in några julklappar...
Det började bra men sen skulle sigge vara med och stå mitt framför mitt ansikte så som ni ser på bilden så står han precis där jag är. Sigge är verkligen bäst men gud vad jobbig han är ibland. Han ska alltid vara precis på en och han tror att han väger 20 kilo mindre än vad han egentligen gör!

Cred too mee


Idag har bokstavligen varit en riktig plugg dag.
Har haft ett prov idag, efter det så slutade jag men duktig som jag var så stannade jag och Tovuss kvar i skolan och pluggade till 20 över 4. När jag kom hem så åt jag och pluggade sedan till prov nr 2 imorgon. Sen packade jag mina grejer och tog bilen till Oliver och har suttit och pluggar här ett tag.

Idag har jag alltså:
- Gjort ett prov
- Lämnat in 3 inlämmningar
- Pluggat till provet imorgon OCH på naturkunskapen

Good too go


Fick hem min nya gacka i lördags! Är en helt ny moddel som jag faktiskt aldrig sätt vilket var en rolig överaskning. Har dock 4 olika jackor nu i vinter, men man ska inte klaga.
Bättre för mycket än för lite!

Julen är här


Igår så vart det pyssel på rummet. Mamma och jag har plockat upp alla julpyntsgrejer och då hittade jag den där stempelgrejen och ville öva lite inför juletider. Ibörjan så gick det åt helv*tte men sen mot slutet gick det glant! Nu är jag redo för julrim och brevstämplande!

idol tvåtusenelva

Asså jag har alltid hejjat på Robin men nu i finalen blir det jäkligt svårt. Asså egentligen ska ju Robin vinna eftersom amanda har redan typ ett skivkontrakt med Alexander Bard. Men det går alltid bättre för 2:an så det är skit svårt.. Jag gillar båda helt enkelt :D

Loner


Har precis varit ute med hunden i blåsvädret, så har hälltupp en kopp te för att värma mig lite och ska nu se slutfinalen i idol. Ikäll är jag solo, kan vara skönt ibland. Men lite ensamt är det dock.

Imorgon är det sista helgen innan skolan börjar dra igång igen, sedan är det bara en vecka och sen är det JULLOV! Då bär det av till vemdalen som vanligt, längtar till att kunna dra på mig mina skidkläder och ta brädan och gå till backen. Det är en riktigt bra jul!

Tatuering Nr 2


Sådär, nu var min andra tatuering avklarad. Är suupernöjd och hoppas jag kommer vara lika nöjd om 70 år.

Tatueraren som vi var hos hade sin salong i en hårsalong som liksom låg i ett litet, litet rum på karlaplan. Trodde det var ett skämt när vi kom in till tatueraren. Rummet var lika stort som mitt duschrum typ. Men det visade sig att man sak inte dömma personen/rummet från utsidan. Han var superduktig och jätte trevlig. rekomnderas starkt!


Oliver tatuerade sig också, Supersnygg!!

2 år, 730 dagar, 1 051 200 minuter ♥

Fick ögonskuggesättet och ringen på bilden nedanför av sötnosen

I torsdags så hade jag och älsklingen 2 år!
Vi åkte in till stan och gick runt i lite affärer. Hittade en julklapp till pappsen faktiskt! Sedan gick vi till mongoliska och åt världens godaste mat, dit måste ni gå om ni inte varit där innan. Sedan skulle vi se om någon bio gick men alla började inte förän en timma senare så vi drog hem till honom ist och tände masa ljus och bara myste.

Tiden har gått så otroligt fort, han är min bästa vän och jag vet inte vad jag skulle göra utan honom.
Jag älskar honom helt enkelt! ♥

Surprise

Imorgon kl 5 så smäller det! Då ska jag göra något som jag har tänkt på länge och längtat massor till, slänger in en bild på det imorgon! Ha ögonen öppna ;)

Old stuff

Slänger in lite gamla bilder, dom får mig att må bra helt enkelt.

Tävling

Bara för att pröva om turen på på min sida:

Det är en tävling nu på http://www.hotgossips.se/ där man kan vinna 2 olika säckar med massor med roliga saker i! Jag vill ha säck nr 2 som inehåller:

Säck 2.

- 5 biobiljetter till valfri film på valfri SF biograf!
- Lancome Euphoria parfym
- Ett presentkort på MQ värt 900 kr!
- Ett par Hunters i strl 38
- Foundation, concealer samt puder från makeup store!

Önska mig lycka till!

Mycket på en gång


(Gammal bild)

Ojojo, har varit fullt upp med praktiken och två års firande och födelsemiddagar m.m. så har inte haft någon tid alls att skriva. Har inte riktigt kännts som det viktigaste just då.

Nu har jag kommit in i en period då jag vill göra massor med saker men har varken pengar eller tiden att göra det. Jag vill börja träna, träna, träna och träna. Har massor med energi i kroppen och gå ut och spinga har aldrig varit något jag gillar. Sen vill jag tatuera mig, och pierca mig, och göra något galet som man sedan kan berätta om för sina barn. Jag vill göra lumpen men är för rädd att det ska vara för hårt och jobbigt för mig.

Ifs är jag bara 18 så jag har "hela livet på mig" som de gamla säger. Mitt första projekt just nu är att gå ner och göra något att äta! Puss på er
RSS 2.0