Fuji


Funderar på att framkalla alla specella bilder som jag vill ha kvar om datan skulle gå sönder på något jävla vänster! Jag vill också måla om mitt rum helt och göra om allt i det så det ska jag också försöka fixa, men inte riktigt än!
DET ÄR SÅ MYCKET JAG VILL GÖRAAAA!

Boy you got my heartbeat runnin' away, Beating like a drum and it's coming your way



Idag var vädret helt underbart. Det är de bästa med hösten, all sol och de underbara gula och röda bladen.
Sitter just nu och kollar på the guardian. Världens bästa film!

Julia Eriksson 18 år





Det vart en väldigt bra kväll igår. Lite mycket dricka dock men vad gör man inte för bästisen ;) jag och Julia träffade tjejerna vid plattan och sedan gick vi till stureplan. Vi satte oss på en uteservering och jag började med ett glas vin medans de andra åt. Sedan kom Marlon och han beställde in en vinflaska och sedan runt 10 betällde vi in en till!

Vid 11 var det dax att börja dra sig till något annat ställe så jag, Julia, Stephanie och Marlon drog till kungsträdgården och gick till en grog där det var slagertema så jag drivdes jätte bra! Sen bar det hem till älsklingen. En väldigt bra kväll med de bästa tjejerna, jag älskar er ♥

Deal?


Nu är min kl. 23:54. Jag sitter i min säng som vanligt och tittar på House. Jag vill börja se desperate husewives igen! Men sesång 6 kostar liksom 400 kr och det är inget man vill läga pengar på. Det beror på vilken lön jag får denna månad.

Vi kör en deal, om jag får över 9000 kr (om jag får så mycket ska jag fan köpa en resa eller nya tuttar eller något) så köper jag dvd:n, är ni på?

Lördagsbesök


I lördags kom det över gäster till oss och då var Ludde och Moa med. En gammal barndomskompis Emma kom också över med sin mamma så vi pratade ett bra tag om saker som hänt undertiden vi inte träffats!

Åkte sedan under den kvällen hem till Oliver, innan dess skulle jag hjälpa Moa med att sätta på snövit och då kom jag på att när jag liksom var 4 kunde jag inte ens se nallepuh typ för det var läskigt. Men denna unga kvinna ska ligga i mitt rum själv och se SNÖVIT? Feta barnmördarfilmen, cool tjej! (och nej jag bryter inte av Moas ben på bilden, ser ut som jag ska knäcka det eller något)

Tillängnat till Julia "Bullan" Eriksson


Bild från i torsdags

Har äntligen tagit tag i mitt velande mellan att klippa mig och färga håret, eller att vara tråkig och låta det va. Jag klippte mig nästan till axlarna och färgade håret rödbrunt! Så nu känner jag mig superfräsch!
Idag blir det skolan från 10:45 - 16:00 och sedan direkt till jobbet som är från 16:30 - 20:30. Just nu vill jag ringa och sjukanmäla mig, men ska suga på den karamellen!

Brittan 2011


Denna söndag vart inte som alla andra, en gammal kompis ringde igår och frågade om jag ville med på Britney Spears och självklart sa jag ja! Sen fick mamma och pappa reda på det så de beställde också biljetter dit så det blev jag, mamma, pappa och Annelie.

Sen när vi kommit dit kom jag ju på att Tove och Sandra från klassen också skulle på denna konsert å jag ringde Tove och sprang ner och satte mig med dom! Brittan var också väldigt bra, hon är sukt snygg och skit bra på att dansa. Showen får 8/10 toastar ;)

Student 2012


Idag var det studentmössprovning. Trodde det skulle vara enkelt, det visade sig att man var tvungen att komma på vilken färg på remmen och knoppen man vill ha, sen ska man komma på vad man ska skriva på, i och bakom mösssan. Operation studen liksom.. Men ska sätta mig ner ikväll och se vad det blir!

Word


Äkta vänskap!

svart/vit

Hallojsan i stugan.
Har inte varit vid datan så mycket vid den sista tiden (förutom i skolan) så har inte hunnit skriva så mycket men imorgon blir det bättre!

Ta tag i skiten


Sitter hemma hos älsklingen och försöker plugga på allt som ska in, men det skiter sig totalt! Har ingen som hellst motivation eller ork. Ändå har vi sjukt lugnt i skolan annars. Aja det är bara att rycka upp sig och ta tag i skiten

Tjejmiddag 8/10





Såhär såg det igår. Har alltid kul med världens bästa tjejer ♥

Repeition Repeition Repeition YEEH!


Sitter och pluggar för fullt. Medeltiden hit, feodalism dit, fyfan vad tråkigt!

Tjejmiddagen igår var jätte mysig! vi fick jätte god mat och till efterett fick vi cupcake, morotskaka OCH chokladmosse! Lyx va ;) Angelika och Mikaela var superduktiga och hade gjort allt själv, jätte inponerad! Ska slänga in bilderna från igår senare för ni blir det true talent :)

Time out

Fyfan vilken natt. Tar en liten paus från bloggen idag.
Ska på tjejmiddag ikväll så slänger in lite bilder från det imorgon.
Ta hand om er ♥

Don´t cray, open up your eyes and know there´s someone else out there that feels this way


Ni måste ju hålla med om att jag har världns bästa utsikt från mitt fönster! Här brukar jag sitta verja morgon och kväll och titta på utsikten! Eller?

Bättre kan det inte bli



Såhär har jag och brodern min legat hela fömiddagen! Har tryckt i mig allt från kebab till klementin?
Har tittat på greys anatomy och bara myst.

Behövde en sån här dag nu innan allt plugg måste fixas. Har historia prov på måndag och typ 33 inlämningar. Något som jag skulle tagit tag i för flera dagar sen men har inte orkat. Har fått en sådan huvudvärk dom senaste dagarna och det blir svårt att konsentrera sig då, men nu biter jag ihopp så jag får klart allt detta.
Önska mig lycka till

But i set fire to the rain, watched it pour as i touched yur face




Jag älskar er

Skal för hela bunten!



Idag fick jag hem ett par skal till min, Empoos, Toves och Sandras telefoner! Köpte dom på fyndig.se, skit bra sida.

Det skalet som jag har på bilden kostade bara 29 :- och det tog bara 2 dagar för allt detta att komma. problemet är bara att Tovas skal inte kom.. men ska kolla upp det snart!

Someone like you



Småkussarna


Kl 16:30 var jag och min bror hos kusinerna. Vi åt en jätte god middag men innan det var vi ute och tittad på deras kojja som de byggt. Jättefin var den! Tog också massa kort som jag ska lägga imorgon.

Nu blir det House med älskligen!
Godnattt guys!

Inget för mig


Sluar skolan nu. Igentligen måste jag sitta kvar och plugga men har mens och huvuvärk så jag ska åka hem istället. Ska bädda ner mig i soffan och titta på greys anatomy! Mitt liv kretsar kring greys just nu men den serien ligger helt klart på topp 4 listan!

Kusinen och jag i sommras


Imorgon ska jag svänga förbi kusinerna på lite middagsbesök, roligt!

På tal om annat så har vi praktik snart så min morbror (tack Peter) har fixat mig en praktikplats inom psykiatrin så vecka 47 - 48 befinner jag mig nere vid skrubba och hänger med dom som bor där. Psykiatrin är så sjukt jävla ballt, men så sjukt jävla invecklat

And all that I can see is just a gree appel-tree



Kom på att jag måste plocka upp alla äpplen under äppelträden nu innan alla börjar förmultna. Det är verkligen jätte fint när det ligger massa äpplen under träden. Tycker sådant är jätte vackert, men det vänder när man inser att man måste plocka upp dom.

(Ofta jag skrev ett helt inlägg om äpplen?!)

Sometimes I feel Like I don't have a partner, Sometimes I feel Like my only friend...



Idag var det egentligen meningen att jag skulle försöka ta igen lite i skolan, men har hållt på att fixa med bloggen så det sket sig..

Sitter och tittar på Charlies angels, någon mer än jag som inte sätt den filmen?
Känner mig lite efter..

OMG



Jag har precis fått reda på en sjuuukt stor nyhet, men jag berättar inte vad

Nu börjar jag blogga på BloggEsse!

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0