bloggtorka

Ska blogga imorgon, lovar!
 

 

En av dom bästa dagarna i mitt liv

Söndagsmys

Idag har det varit en otroligt skön och lugn dag! Hade en jätte mysig frukost med hela familjen medans vi kollade på så mycket bättre. Miss Li var ju skitbra igår, likaså Darin.

Nu har jag suttit vid tv:n och kollat en bra film och ska snart upp till rummet och börja fixa inför flytten, nu är det inte långt kvar!

Hej från lilla mig

Det trodde jag inte..

Har aldrig varit ett fan av twilight filmerna men häromdagen när jag var sjuk så såg jag den senaste filmen, och jävlar vad bra den var!!
Så nu sitter jag och är as sugen på att se den och ska inom en snart framtid göra det! Åhh vad jag längtar :D

Shopaholic

Usch jag är en sådan som om jag ser en bra deal så ska jag köpa den direkt, jag tänker inte så ofta en liten stund innan jag köper det.
Nu såg jag en grej där man fick tatuera sig i en timma och det kostade bara 249 :- har jätte gärna handlat det men efter mycket diskussion med min pappa så hoppar jag det denna gång (förra gången gick ju inte så bra)

Får önska mig det i julklapp ist!

party chey

Denna helgen är jag ledig och jag är as sugen på att gå ut. När jag sitter och lyssnar på vissa låtar så rycker det i hela kroppen. Har hittat massa bra ställen som jag vill gå till, och nu när alla i gänget är 18 så blir det ännu roligare att gå ut! Har ni några bra tips eller är det någon som vill gå ut med mig? :D
 

tips från coachen!

Tips om ni ska till akuten:
1. Om du kommer in för att du har ont i bröstet och ska ta EKG, sätt inte på dig dina knöligaste och tajtaste kläder TACK!
2. Har du hostat i ca 3 timmar så kom inte in till akuten, vänta ca... 5 dar innan du åker in.
3. Du behöver inte ha med dig HELA släckten, räcker bara med mamma.
4. Du behöver inte berätta hela din livshistoria, bara varför du kom.
5. bara för att du kom in för en "liten" sak betyder det inte att du kommer före i kön. Du får vänta som alla andra.
 
Forstsättnin följer..
 

Insperation

Något som ger mig insperation till träning är när man ser resultat. Om man t.ex. har tränat ett tag och märker att man har gått ner i vikt eller att kläderna börjar sitta löst då får man en kick och vill träna mer för att se fler resultat.
 
Något annat som jag inspereras av är när andra lyckas gå ner i vikt eller klarar av de mål som de satt. Om dom klarar det så kan jag också göra det. Hoppas jag.
Dock är jag en sådan person som ofta ger upp. Jag håller igång i ungefär en vecka, sen så orkar jag inte. Tänker att jag ska ta tag i det snart men så blir det aldrig. Därför är det lättare att träna med någon, då har man någon som stöttar en eller tvingar en att träna.
 
 
 

Bra tips från Tove

Jag läste på min kompis Toves blogg att man kunde designa sina egna skal vilket jag tyckte var jätte roligt! Det kan ju bli en skit bra julklapp till någon man tycker om! 
 
Jag själv skulle gärna vilja ha en sådan skal så sitter och klurar nu på vad jag ska ha på det. Finns ju massa roliga saker. Man kan ju skaffa flera stycken så kan man byta lite då och då! Ett skal kostar 299 kr
 
 

Sjukling

Mamma, pappa, Axel och Oliver har varit sjuka i typ 2 veckor nu. Jag har klarade mig, tills igår.
Vaknade upp med halsont och sen på kvällen vart jag förkyld och fick ont i huvudet. Skulle jobbat ikväll men ingen idé att jobba på ett sjukhus när man själv är sjuk.
 
Så nu sitter jag nerbäddad i min säng, ska kolla på en julfilm. Vill att snön ska komma nu så man kan börja äta risgrynsgröt och drick varm chocklad. Och nu är det bara 42 dagar kvar tills jag, familjen och Oliver ska åka till vemdalen och fira jul! Längtar så sjukt mycket.
 

Beauty and the beat

Asså denna kille lyckas alltid med sina låtar! Denna har jag fasnat helt för, världens härligaste beat och så har han en sån sjuk röst så jag ryser bara jag tänker på det.
Han skulle jag INTE tacka nej till!
 
(videon börjar efter 36 sek)

Grattis Mathilda 19 år!

Igår fyllde en kompis 19 år så vi hade tänkt att spela laserdoom och sen gå ut och äta, men självklart så jobbar jag så jag ska nog gå till dom efter jobbet.
 
Satt och tänkte häromdan på att nästa år fyller vi 20! Nu ska man liksom börja kolla på lägenhet, ha en fast inkomst (typ) och ha iaf en liten aning om vad man vill bli när man blir stor.
Sådana tråkiga frågor måste man börja fundera på..
 
Bild på födelsedagsbarnet och jag förra sommaren
 
 

Favoritbilder

Denna bild får jag så mycket minnen av. Denna bild är från vintern 2009 (tror jag) meminan "gammla" klass.
Vi hade alltid kul på vintern och gjorde ofta saker tillsammans, denna dag så åkte vi pulka med idrotten och alla hade verkligen skit kul. Det va också de  första vintern tillsammans vilket gjorde det extra kul. Älskar denna bild! 
 
 

Träning

Jag är en periodare när det häller träning. I augusti tränade jag 3 gånger i veckan i typ 2 månader men sen så dog det helt plötsligt. 
Men nu har jag börjat bli as träningssugen men har dock inget träningskort, ska ta och skaffa det nästa månad när lönen kommer! Då ska jag verkligen ta tag i det för det är riktigt kul när man ser resultat! 
 
 

Favoritbilder

Jag hade tänkt att börja med en ny kategori vid namn favoritbilder. 
Då lägger jag upp en av mina favoritbilder och berättar lite om den!
 
Favoritbild 1
 
Här är en bild på mamma och pappa på Öland i påskas. Det jag älskar med denna bild är alla färger och kärlek bilden utstrålar. Jag önskar verkligen, från hela mitt hjärta, att jag får känna sådan kärlek när jag blir äldre.
 

Louis vuitton

Jag sa att om jag skulle få en lön över 25 tusen så skulle jag köpa en Louis vuitton väska, och jag fick över 25 tusen så igår så var jag och Mickan inne i stan och jag fick äntligen ta hem min älskling! 
Denna väska kommer följa med mig en LÅNG tid framöver! 
 

skönt att vara hemma

Åhh vad det är skönt att vara hemma och få träffa alla igen, speciellt min älskling! 
Igår var jag med tjejerna hela dagen och färgade mitt hår och höll på att fixa. Skönt att få träffa dom igen, vad man uppskattar sina vänner när man är borta från dem ett tag.
 
Från det ena till det andra så ska jag inom kort beställa en tattuerings tid! Har tänkt på det ett bra tag nu och har äntligen bestämmt mig! Ska tattuera mig där Stephanie gör sina tattueringar, dom blir alltid bra så det är väl ca 99 % chans att det blir det på mig med! Så hoppas på att dom har tid snart!
 

Hem ljuva hem

Nu är vi äntligen hemma! Har varit vaken sen kl 11 igår kväll och har åkt massa buss, bil och flygplan.

Nu är vi hos mormor och morfar i Eksjö och har precis ätit, om ca 15 min ska jag och axel sätta oss i bilen och jag ska köra 3 timmar till Sthlm. Mamma och pappa ska stanna kvar över helgen!

Jag ska lägga in lite härliga bilder från resan också när jag kommer hem :)

RSS 2.0