sol vart är du?

Nu dom senaste dagarna har solen HELT försvunnit.. Jag vill att det ska bli uteserveringvädr. Då akn man dra in med massa killar och tjejer och bara sitta ute och ta ett glas vin eller cider i solen.
Idag om 5 dagar så händet det något JÄTTEROLIGT! Längtar massor och hoppas verklgen att det blir bra!

.


Slotsruinen/allvaret - öland

nittonde mars tvåtusentolv



Imorgon ska jag och mamma in till Kalmar och shoppa! Ska leta efter en studentklänning och lite bas kläder. Vi har haft det jätte mysigt idag. Jag hoppas verkligen att alla tar vara på sådanna här studer om ni får någon med er mamma och mormor. När som helst kan det ta slut.

Med dessa bilder säger jag godnatt.

Öland

Jaha igår eftermiddag anlände jag och mamma till Öland. Ska vara här tills på torsdag vilket ska bli jäte skönt. Älskar att vara här! Mormor r också här och vi var ute och gick i morse och då hittade vi... BLÅSIPPOR! Jätte många var det faktiskt.

Är det blåsippor i våran dunge på Öland betyder det att våren inte är långt borta.

Skit telefon

För någon minut sen skrev jag FETA inlägget men jag råkade radera det..

Så nu orkar jag inte skriva om allt men det jag skrev förut var om någon sätt djungelns drottning? Det började ju idag. Ska se det imorgon så ska jag skriva vad jag tyckte!

Med denna bild säger jag godnatt <3

Slut för idag

Nu sitter jag på praktiken och ska bara äta upp sen slutar jag! Blev en tidig dag idag vilket jag tycker är väldigt skönt!

Nu ska jag hem och ta en liten promenad med Stephanie och sen ska jag försöka ta tag och börja med alla skolämnen som ska vara inne nu efter lovet! Något jag inte kan slippa undan ifrån..

Tadaaaa

Detta var den lilla överraskningen! Jag har skaffat glasögon. Dock vart det Ingen bra bild ni fick, har inget smink och så men lovar att ni ska få en bättre ;) puss på er

Sommarbilder



Bild 1: Min 18:års dag
Bild 2: världens bästa landställe
Bild 3: Min överaskningsfest

När jag ser dessa bilder mår jag bra. Då är jag lycklig. Inte för att jag är ledsen eller något nu men dessa bilder och stunder får mig att le lite extra mycket!
Jag längtar jätte mycket till somaren nu när våren börjar komma. Man ser hur folk börjar våga sig ut ur sina boenden och man ser framförallt hur BLEKA alla är! Jag är också spökblek så jag ska faktiskt börja sola så snart som möjligt.

Med detta sagt ska jag hoppa ner i duschen. Sen imorgon ska jag visa er en liten överaskning!

Snart är det vår


Såhär såg det ut för ca 2 veckor sen och idag är det helt tort och snön är nästan borta. Förstå vad det smälter snabbt! Hoppas att jag snart får se min första vårblomma! Tar ett kort och lägger in så ni får se då.

Imorgon ska jag ut och springa innan praktiken. Ska försöka att ladda inför vårruset som är i april - maj tror jag? Vi ska springa det med skolan för det ingår i hälsopedagogiken. Ska bli riktigt kul faktiskt!
Sov gott sötnosar, det ska jag iaf!

Vilken härlig da-ha-ha-ha-ha


Har varit ute och gått 4 km idag. Världens finsate väder!
Vid 3 börjar jag jobba och slutar vid halv 9 då det blir hemgång och ladda inför arbetsintervjun imorgon!
Puss på er ♥

Sjukt bra dag!



Ojoj vilken dag!
Idag gick jag med en av mammas kompisar som jobbar som narkossjuksköterska. För er som inte vet vad det är så är en narkossjuksköterska en sjuksköterska som har kolla på alla läkemedel och ser till att patienten inte har ont och är sövd.
Idag så gick jag med henne och jag fick vara med på 2 operationer. En prolaps (ändtarm) och en tumör på tarmen. Sen när operationen var klar så fick jag känna och hålla i tumören, så nu har jag mitt lilla lyckorus o typ 2 veckor frammåt!!
Sen ringde dom också från sös som jag sökte jobb till igår och frågade om jag kunnde komma på arbetsuntervju på onsdag så min dag har varit AWESOME!
RSS 2.0